Referenties - Evenementen

Onderstaand vindt u een overzicht van feestelijke referenties. Heeft u ook een referentie te delen? Mail mij deze dan toe.

Een feest voor alle generaties

In 2019 vierden wij als (supermarkt)bedrijf ons 40-jarig bestaan met een uitgebreide feestweek. Hierin wilden we een programma neerzetten voor alle doelgroepen van ons klantenbestand.

In overleg met Trudy van Out of Circle is dit geweldig geslaagd. Natuurlijk vierden we het met koffie en taart op de dag van het jubileum in de winkel. Was er op woensdag een kindermiddag met discoshow en optreden van een meidengroep. Hebben we een 'heel Biddinghuizen bakt' taartenwedstrijd gehouden, ter beoordeling van de lokale banketbakker en uitgeserveerd aan en mede-beoordeeld door de mensen van de eerste generatie uit het dorp.

Door de winkel hadden we een fotocollectie van de 40-jarige historie hangen en natuurlijk knallende bonus-aanbiedingen. Tot slot hebben we een daverend eindfeest/reünie georganiseerd voor al onze (oud)medewerkers.

De hele communicatiecampagne voor en tijdens de feestperiode hebben we ook samen met Out of Circle opgepakt. De opstart, denkrichtingen en uiteindelijke verbindingen en communicatie zijn een belangrijke pijler in onze succesvolle feestweek (waar nog over gepraat wordt) geweest. Trudy BEDANKT!


- Jan Schuurhuis, Albert Heijn Jan Schuurhuis Biddinghuizen

Alles klopt

In diverse hoedanigheden heb ik ervaren hoe Trudy informatieavonden en evenementen kan neerzetten. Heel origineel, tot in de puntjes verzorgd. Ik ga dan altijd met een blij gevoel naar huis met het idee: hoe kreeg je het weer voor elkaar. Alles klopt!

- Herman Vermeer

Grandioze organisatie

regiobank.jpg
Ons grote jubileumfeest in 2019 werd door Trudy georganiseerd en geleid. Met vertrouwen zijn we gestart en met verbazing en verwondering hebben we het beleefd. Alles klopte en het oversteeg zelfs de verwachtingen die wij hadden. 

Grandioze organisatie!
Met een week vol tegenslag voorafgaand aan het feest waren we op voorhand niet in de juiste stemming. Dat is omgekeerd op de vrijdag wanneer er zoveel mensen kwamen met goede energie. Zoveel mensen... en dan het los kunnen laten. Dat past niet bij mijn persoonlijke eigenschappen en toch kon het! Want Trudy had de touwen zeer goed in handen en lette overal op. Bijzonder! 


- Kim en Dennis Wilkens, Regiobank/Wilkens & Partners
© Out of Circle | Realisatie: Sybit | Software Op Maat