Je zal maar gaan trouwen...

Er komt veel op jullie af, waar moet je beginnen?
Als ervaren weddingplanner kan ik jullie helpen!
Ik kan met jullie meedenken van het aanzoek, tot het regelen van jullie huwelijksreis, maar wil je zelf ook lekker bezig zijn met de organisatie van “jullie belangrijkste dag”? Nou, vanzelfsprekend kan dat ook!
 

Pakket Goud:

Weddingplanner, ik zal zelf aanwezig zijn als ceremoniemeester op jullie bruiloft.
Voor wie? Deze optie is geschikt voor het aanstaande bruidspaar met een druk en vol leven, en toch alles tot in de puntjes verzorgd wil hebben. Uiteraard moeten jullie wel kunnen genieten van alle voorbereidingen. Als weddingplanner regel ik alles voor jullie om jullie grote dag echt onvergetelijk te maken. Voor het complete pakket hanteer ik een vaste prijs van € 1750,-. Hiervoor zal ik ongeveer 35 uur bezig zijn met de taken voor jullie bruiloft. Mochten er veel extra uren nodig zijn dan spreken we dat vanzelfsprekend van tevoren met elkaar af.

Pakket Zilver:

Ceremoniemeester op de dag zelf
Voor wie? Deze optie is vooral geschikt voor aanstaande bruidsparen met voldoende tijd en creativiteit om zelf alles voor de grote dag te plannen. Dit stel wil echter ook familie, vrienden en gasten op de bruiloft laten genieten en niet belasten met de taak van ceremoniemeester. Als ceremoniemeester ben ik aanwezig op de dag zelf en zal ik jullie helpen met de puntjes op de ‘i’ en de laatste voorbereidingen.
Kosten? Stel je mij aan als ceremoniemeester dan ben ongeveer 8 uur bezig met de voorbereiding van jullie bruiloft en ben ik 6 uur aanwezig op de dag zelf. Ik reken hiervoor een vast tarief van € 700,-. Uiteraard geldt hier ook weer dat wanneer de uren echt flink meer worden we vooraf daar afspraken over maken.

Pakket Brons:

Maatwerk op basis van een uurtarief.
Voor wie? Er zijn veel bruidsparen die het zelf zo superleuk vinden om hun dag helemaal voor te bereiden en te regelen maar misschien hier en daar wat extra hulp kunnen gebruiken. Willen jullie zelf de regie voeren, maar toch bepaalde zaken uitbesteden?

In overleg bepalen we welke taken door jullie en welke taken door mij worden uitgevoerd. Het uurtarief dat ik hiervoor reken is € 50,00.
Willen jullie meer weten? Bel me dan vooral op, of stuur een mailtje! Het eerste kennismakingsgesprek is uiteraard gratis!
© Out of Circle | Realisatie: Sybit | Software Op Maat