Referenties - Projecten en Social Media

Onderstaand vindt u een overzicht van referenties op het gebied van social media, projecten en secretariaatswerkzaamheden. Heeft u ook een referentie te delen? Mail mij deze dan toe.

Ondernemersvereniging De Driehoek, verenigingsmanager

ovdd_1.jpg
"Als verenigingsmanager van ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD) heb ik Trudy leren kennen als een betrokken, loyaal, kundig, bekwaam en vooral gepassioneerd ondernemer met oog voor de mens achter de opdracht of het project. Trudy doet wat ze zegt en zegt wat ze doet, je weet wat je aan haar hebt, ze is eerlijk en ze biedt als sparringpartner een professioneel klankbord. Ze heeft oog voor detail, waarmee het zeer prettig samenwerken is.
Kortom, ik kijk met zeer veel genoegen terug op de jaren die we samen hebben mogen werken voor ‘ondernemend Dronten’."


- Hester Vroegop (oud-voorzitter OVDD)

Meer volgers op onze social media kanalen

Wij zaten met een social media probleem. Je kent het wel. Heel graag er iets mee doen, maar er niet aan toekomen. Trudy heeft dit voor ons overgenomen en hoe!

Met 2 handen en vol passie heeft ze onze Facebook- en Instagram-kanalen laten groeien naar een grotere bereik (meer volgers).

Super tevreden over haar, haar werk en de energie die ze heeft!! Dank je Trudy.


- Böhmer Project BV Interieurbouw

Een gouden kracht voor onze organisatie

Als voorzitter van de samenloop voor hoop in Dronten ben ik, zijn wij, als bestuur erg blij met Trudy. Trudy doet de PR en uiteraard valt Facebook en verdere social media daaronder.

Wat dan opvalt is, dat als er maar iets te melden is, er al weer gepost is op Facebook. De vergadering of activiteit is nog niet voorbij of de foto's met een verhaaltje staan online. Of, als ze zelf even geen "foto's" op voorraad heeft, er een app rondgestuurd wordt of iemand anders nog foto's of nieuws heeft, dit ook weer in no time gepost wordt.

Al met al, een gouden kracht voor onze organisatie. Adequaat, leuke teksten erbij en snel. Hoe ze het doet.........ik weet het niet maar het is gewoon genieten met Trudy als verantwoordelijke voor de social media.


- Nico Vollebregt, voorzitter Samenloop voor hoop Dronten.
 

© Out of Circle | Realisatie: Sybit | Software Op Maat